inainte cu punctul pe i

Evenimente

 

 

Ianuarie 2015

Managementul profitabilitatii in distributie.

Un seminar organizat de Cabinet Management pentru managementul companiilor din distributie. 

Pe parcusul a 4 ore, am avut placerea sa impartasim din cunostintele noastre privind aplicarea metodei Activity Based Costing/ Management in distributie. Au participat peste 30 de manageri din companii de distributie din domeniul farmaceutic, produselor alimentare si industria chimica. Este prima intalnire realizata pe o verticala de business, avand posibilitatea expunerii detaliate a metodei, dar si a unui model specific.


 

 

 

Noiembrie 2014

In data de 12 noiembrie 2014, Cabinet Management a organizat conferinta pe tema: Activity Based Management, dedicata actionarilor sau reprezentantilor acestora, managerilor de companie sau directorilor financiari. Evenimentul mentionat s-a desfasurat in incinta hotelului Hilton.

Conferinta a vizat acest tip de metoda manageriala, implicatiile si beneficiile obtinute de companiile ce implementeaza in procesul decizional strategic si operational. Cel mai important beneficiu consta in cresterea ratei rentabilitatii cu pana la 5%.  

 

Elementul central al acestui eveniment a constat in prezentarea realizata de catre Andre Sanseverino, Senior VP Sales & Marketing si cofondator MyABCM.

A fost implicat in proiecte globale / regionale pentru Coca Cola, Philips, Motorola, Cadbury, Mobil Oil. Sustine frecvent cursuri si prelegeri in cadrul programelor MBA. A fost implicat in proiecte globale / regionale pentru Coca Cola, Philips, Motorola, Cadbury, Mobil Oil. Sustine frecvent cursuri si prelegeri in cadrul programelor MBA.

 

Multumim tuturor celor care au onorat invitatia noastra, precum si celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment. Au participat manageri din companii bancare / servicii financiare, din domeniul productiei si distributiei, dar si din domeniul serviciilor. 

Editia numarul 2 a acestui gen de conferinta va fi realizata la inceputul anului viitor. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@cabinet-management.ro  


 

MyABCM: www.myabcm.com, este unul dintre providerii de top, la nivel mondial, privind aplicatiile software Activity Based Management. In 20 de ani de experienta, a participat la implementarea a peste 600 de proiecte din diverse industrii, atat pentru clienti locali, cat si pentru proiecte multinationale.

 

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerului media:

          

 

brosura eveniment